Stucadoor Oostzaan: stucadoorsbedrijf Q-plast krijgt een 8,6

De stucadoors van Q-plast voeren regelmatig werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in Oostzaan. De volgende stucwerkzaamheden vallen binnen de specialisatie van Q-plast:

Neem contact op met Q-plast voor een betrouwbare stucadoor in Oostzaan

075 612 2350

Of maak gebruik van het offerteformulier

De werkzaamheden van onze stucadoors

De werkzaamheden van een stucadoor zijn tegenwoordig veel meer dan alleen het gladstrijken van een muur met behulp van stucwerk. Dit is natuurlijk nog steeds een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden, maar een moderne stucadoor kan veel meer voor u betekenen.

De stucadoors van Q-plast kunnen bijvoorbeeld de buitengevel voorzien van hoge kwaliteit stuc en betonlook meubels op maat maken.

Wij hebben de benedenverdieping en de 1e verdieping laten stucen door de stucadoors van Q-plast. Het hele project was goed verzorgd en goed voorbereid. Door de juiste middelen en tijd hebben wij een fantastisch mooi stucwerk in huis verkregen. - Bart Gerritsen (9.5 op Klantervaringen Online).

Betonnen aanrechtblad laten aanbrengen

Wanneer u een betonlook wilt creëren in uw keuken, is een betonnen aanrechtblad zeer geschikt. We maken een betonnen aanrechtblad op maat en plaatsen hem ook over bestaande aanrechtbladen, zoals een houten of kunststof keukenblad. Een betonnen aanrechtblad is verkrijgbaar in maar liefst 68 kleuren: een betonnen aanrechtblad hoeft dus niet per se grijs te zijn. Profiteer van de voordelen van een betonnen aanrechtblad:

  • Eenvoudig in onderhoud
  • Slijtvast en waterdicht
  • Beschikbaar in 68 kleuren

Wilt u meer weten over een betonnen aanrechtblad? Vraag gratis een offerte aan of bel Q-plast via 075 612 2350. 

Een betonnen aanrechtblad, aangebracht in een woning in de Kerkbuurt in Oostzaan

Stucadoor met ervaring in Oostzaan

  • Het hoofdkantoor van Q-plast is gevestigd in Zaandam. Oostzaan is dus goed bereikbaar voor onze stucadoors. De vakmensen van Q-plast hebben al vele projecten uitgevoerd in Achterdichting, De Haal, De Heul, Kerkbuurt, Noordeinde en Zuideinde.

    Zij komen graag bij u op locatie om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn en om een vrijblijvende offerte op te stellen. Neem hiervoor contact op met Q-plast via 075 612 2350 of via onderstaand offerteformulier.

Offerte stucadoor Oostzaan

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum