Stucadoor Hoorn

“Voor al het stucadoorswerk in Hoorn belt u Q-Plast”

Laat uw muren en plafonds stucen door een stucadoor in Hoorn: bij Q-plast vindt u stucwerk vanaf € 13,- per m2. Daarnaast bespaart u momenteel op stucwerkzaamheden door het aantrekkelijke btw-tarief van 6%. We helpen u met traditioneel pleister- en stucwerk, maar zijn ook gespecialiseerd in sierpleisterwerk:

Prijzen stucadoor

De prijzen van een stucadoor zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het soort stucwerk, de ondergrond en de grootte van het te stucen oppervlak.

Stucwerk werkzaamheden in Hoorn Vanafprijs per m2
Pandomo betonlook € 65,-
Spachtelputz € 18,-
Gladpleisterwerk € 13,-
Mortex color € 90,-
Buitengevel stucwerk € 45,-
Plafonds stucwerk € 17,-
Schuurwerk € 20,-
Verfspuiten € 8,-
Betonnen aanrechtblad op aanvraag
Betonlook tafel op aanvraag
Betonlook vloer € 95,-

Bel direct 075 6122350 Vraag een vrijblijvende offerte aan

Portfolio stucwerk

Wilt u weten hoe de verschillende soorten stucwerk eruitzien? Op onze portfoliopagina vindt u een groot aantal foto’s en voorbeelden van ons stucwerk. Wellicht ziet u daar nog meer mogelijkheden van stucwerk waar u zelf nog niet eens aan had gedacht. Door de ervaring van onze stucadoors zijn wij bekend met alle vormen van stucwerk en kunnen wij u ook zeker van dienst zijn.


Gladpleisterwerk

Mortex color

Mortex color

Ons stucadoorsbedrijf wordt beoordeeld met een 9,1

De stucadoors van stucadoorsbedrijf Q-Plast zijn al jaren een begrip in Hoorn. Onze werkzaamheden vindt u terug in vele woningen en panden, nieuwbouw en renovatie. Wij horen dan ook wel eens dat wij zijn aangeraden door tevreden klanten. Niets doet ons meer deugd, want ook voor u stropen wij onze stucadoors-mouwen op.

075 612 2350 Prijs opvragen

De stucadoor in Hoorn en omstreken

Of u nou in de Binnenstad, de Grote Waal, Zwaag of Blokker woont, onze stucadoors komen graag bij u langs om uw woning te bekijken naar de mogelijkheden en naar uw wensen te luisteren. Ons team heeft beschikking tot de beste materialen waardoor de afwerking van het stucwerk altijd van hoge kwaliteit is. Mocht uw woning of pand moeilijk te bereiken gedeeltes hebben, dan nemen onze stucadoors gewoon onze rolsteigers mee naar Hoorn.

Spachtelputz bevat steenkorrels die zorgen voor een korrelstructuur.

Recensies uit Hoorn

“Deze vakmannen hebben mijn woonkamer prachtig gestuct. Snel, vriendelijk en deskundig personeel. Ze waren zelfs iets eerder klaar dan gepland: topservice!”

Harm Vermeent uit Grote Waal (Hoorn)

“We hadden net een huis gekocht in Hoorn maar de muren hadden onderhoud nodig. Deze stucadoors hebben de muren in onze slaap- en woonkamer opnieuw gestuct. Super resultaat voor een hele redelijke prijs. Ze geven persoonlijk advies en komen hun afspraken na.”
Joke Doornstra uit de binnenstad van Hoorn

Betonnen aanrechtblad

De betonlook uitstraling heeft de afgelopen jaren aanzienlijk aan populariteit gewonnen. Deze interieurtrend ziet u terug op vloeren, trappen en muren. De betonlook heeft ook de keuken bereikt: door een betonnen aanrechtblad creëert u een stijlvolle industriële uitstraling in de keuken. Bekijk de voordelen van een betonnen aanrechtblad in uw woning in Hoorn:

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Vloeistofdicht

Benieuwd hoe een betonnen aanrechtblad er uitziet? Bekijk onze uitgebreide portfolio van op maat gemaakte betonlook meubels.

Waarom een stucadoor inschakelen?

Stucadoren is een techniek die men onder de knie moet krijgen, maar ook moet er bij stucen hard doorgewerkt worden. Stucadoren is dan ook een echte vakmanschap, dat nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Een stucadoor heeft een jarenlange ervaring en kennis. Door deze ervaring en kennis kunnen wij snel en efficiënt werken, zodat het stucwerk gelijkmatig opdroogt. Een professionele stucadoor levert altijd kwaliteit werk met garantie.

075 612 2350 Prijs opvragen

Garantie

Stucen is handwerk en daarom zijn wij altijd trots op ons werk. Wij geven dan ook graag garantie op de kwaliteit van het stucwerk. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven en werken met de NOA Afbouwgarantie.

Wij garanderen dat het stucwerk voldoende aan de ondergrond hecht en het niet scheurt (tenzij het door de werking van de ondergrond komt of door werking die niet voorzien had kunnen worden). Tevens garanderen wij dat gebreken kosteloos worden verholpen, tenzij deze niet met de gebreken van het stucwerk te maken hebben. Kortom, bij ons krijg u garantie op het stucwerk!

Het stucwerk van Q-plast

Ons stucwerk wordt al jaren met grote tevredenheid afgenomen door zowel particulieren als aannemers in Hoorn en daarbuiten. Op de portfolio pagina kunt u een blik werpen op onze stucwerkzaamheden. Wellicht ziet u daar nog meer mogelijkheden van stucwerk waar u zelf nog niet eens aan had gedacht. Door de ervaring van onze stucadoors zijn wij bekend met alle vormen van stucwerk en kunnen wij u ook zeker van dienst zijn.

Contact opnemen met uw stucadoor in Hoorn

Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan voor het stucwerk dat wij voor u kunnen aanbrengen. Voor deze, maar ook andere vragen kunt u ons contactformulier gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken met de stucadoors van Q-Plast.

Offerte stucadoor Hoorn

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum