Stucadoor Heerhugowaard

 

Voor al het stucadoorswerk in Heerhugowaard belt u Q-Plast

Voor een professioneel stucadoorsbedrijf in de omgeving van Heerhugowaard bent u bij Q-Plast aan het juiste adres. Onze stucadoors komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden in of aan uw woning te bespreken. Ook werken wij regelmatig samen met aannemers tijdens de nieuwbouw of renovatie van gebouwen.

 

Voor een vakkundige stucadoor in Heerhugowaard belt u Q-Plast op 075-6122350 ! 

Of maak gebruik van het offerteformulier

 

Q-Plast: Dé stucadoor voor Heerhugowaard en omstreken

Heerhugowaard

Onze stucadoors hebben al vele woningen in de Schilderswijk, Oostertocht, Butterhuizen en de andere wijken van Heerhugowaard van uitstekend sierpleisterwerk mogen voorzien, en tot grote tevredenheid van de bewoners. Ons team heeft beschikking tot de beste materialen waardoor de afwerking van het stucwerk altijd van hoge kwaliteit is. Ook bij gebouwen met moeilijk bereikbare stukken zijn de stucadoors van Heerhugowaard voorbereid dankzij onze rolsteigers.

Al jaren brengen onze stucadoors in Heerhugowaard voldoening bij onze opdrachtgevers. Op de portfolio pagina kunt u een blik werpen op onze stucwerkzaamheden. Wellicht ziet u daar nog meer mogelijkheden van stucwerk waar u zelf nog niet eens aan had gedacht. De ervaring die onze stucadoors met zich meebrengen maakt ons uw beste keuze. Onze stucadoors zijn bekend met alle vormen van stucwerk.

U bent van harte welkom om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Hiervoor, maar ook voor uw vragen kunt u het contactformulier gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken met de stucadoors van Q-Plast.

 

Betonnen aanrechtblad: industriele uitstraling in uw keuken

Een betonnen aanrechtblad is gemaakt van Beton Ciré: een materiaal dat zich goed hecht aan ondergronden. Daardoor kan een betonnen aanrechtblad ook aangebracht worden over uw huidige aanrechtblad. Bij een op maat gemaakt betonnen aanrechtblad brengen we het materiaal aan op watervast multiplex. Door het lichte multiplex blijven ze gemakkelijk te verplaatsen. Een betonnen aanrechtblad is beschikbaar in 68 kleuren en is slijtvast, vloeistofdicht en gemakkelijk in onderhoud.

Bel 075 612 2350 voor meer informatie over onze betonnen aanrechtbladen of vraag een offerte aan.

In Heerhugowaard hebben we in de Rivierenwijk een betonnen aanrechtblad aangebracht.

Offerte stucadoor Heerhugowaard

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum