Stucadoor Haarlem

Een vakbekwame stucadoor met ruim 15 jaar ervaring in stucwerkzaamheden in Haarlem: stucadoorsbedrijf Q-plast helpt u bij gladpleisterwerk, schuurwerk, sierpleisters en ander stucwerk. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij onze stucadoors terecht. Onze experts weten wat stucwerk van hoge kwaliteit is en zullen voor een betaalbare prijs uw wanden en muren voorzien van hoogwaardig stucadoorswerk:

  • Stucen van muren en plafonds
  • Sierlijsten en ornamenten
  • Reparatie en onderhoud
  • Luxe betonlook afwerking van badkamers en keukens
  • Spachtelputz
  • Buitenmuur stucwerk
  • Betonlook meubels

Q-Plast, de professionele stucadoor voor Haarlem e.o.

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen de stucadoors van Q-plast Haarlem u van dienst zijn met veel verschillende stucwerkzaamheden in Haarlem en omstreken. Deze werkzaamheden zijn onder andere:

Uw ervaren stucadoor voor glad pleisterwerk in Haarlem

De meeste mensen associëren de werkzaamheden van een stucadoor met glad pleisterwerk. Door deze werkzaamheden worden muren en plafonds glad en sausklaar opgeleverd. Alle oneffenheden van de wanden worden verwijderd en u krijgt een egaal oppervlak. Een muurafwerking van glad pleisterwerk is steeds meer in trek omdat het tijdloos is. De stuc is in elke kleur te verven en dus kunt u een muur van glad pleisterwerk moeiteloos aanpassen wanneer u een andere uitstraling wenst.

Onze stucadoors nemen deze arbeidsintensieve klus graag voor u uit handen. De experts van Q-plast voorzien de muren van een voorstrijk waarna het stucwerk aangebracht kan worden. Met onze vakmensen is een strak en volledig dekkend resultaat gegarandeerd.

Stucadoor Haarlem Stucadoor Haarlem Stucadoor Haarlem Stucadoor Haarlem

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl