Stucadoor Haarlem

Een vakbekwame stucadoor met ruim 15 jaar ervaring in stucwerkzaamheden in Haarlem: stucadoorsbedrijf Q-plast helpt u bij gladpleisterwerk, schuurwerk, sierpleisters en ander stucwerk. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij onze stucadoors terecht. Onze experts weten wat stucwerk van hoge kwaliteit is en zullen voor een betaalbare prijs uw wanden en muren voorzien van hoogwaardig stucadoorswerk:

Bel voor een ervaren en erkende stucadoor in Haarlem met Q-plast:

075 612 2350 Prijs opvragen

De werkzaamheden van onze stucadoors

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen de stucadoors van Q-plast Haarlem u van dienst zijn met veel verschillende stucwerkzaamheden in Haarlem en omstreken. Deze werkzaamheden zijn onder andere:

Glad pleisterwerk Spachtelputz Buitengevel stuc
Pandomo betonlook Betonlook meubelen Mortex Color

Uitgevoerde projecten in Haarlem

We hebben al vele klanten in Haarlem geholpen met een stijlvolle betonlook badkamer of keuken. Benieuwd naar de projecten die wij hebben uitgevoerd?

Bekijk ons portfolio

Glad pleisterwerk

De meeste mensen associëren de werkzaamheden van een stucadoor met glad pleisterwerk. Door deze werkzaamheden worden muren en plafonds glad en sausklaar opgeleverd. Alle oneffenheden van de wanden worden verwijderd en u krijgt een egaal oppervlak. Een muurafwerking van glad pleisterwerk is steeds meer in trek omdat het tijdloos is. De stuc is in elke kleur te verven en dus kunt u een muur van glad pleisterwerk moeiteloos aanpassen wanneer u een andere uitstraling wenst.

Onze stucadoors nemen deze arbeidsintensieve klus graag voor u uit handen. De experts van Q-plast voorzien de muren van een voorstrijk waarna het stucwerk aangebracht kan worden. Met onze vakmensen is een strak en volledig dekkend resultaat gegarandeerd.

'Met spoed hadden we een stucadoor nodig, maar Q-plast kon al binnen een paar dagen aan de slag. Heel prettig in communicatie en komt afspraken na. Super!'
Familie Van Zant uit Haarlem

Spachtelputz

spachtelputz structuurSpachtelputz laat een korrelachtige structuur achter op uw wanden, het is een populaire sierpleister omdat het in verschillende kleuren geleverd kan worden. Het is dus niet nodig om na het stucadoren de muren of plafonds te verven, dit scheelt een hoop tijd. Spachtelputz is lastig aan te brengen en kost veel tijd, u kunt dan ook het beste een vakman inhuren voor deze werkzaamheden. De stucadoors van Q-plast kunnen uw plafond of muren voorzien van spachtelputz in de kleur van uw keuze.

Buitengevel stucwerk

Stucwerk is niet alleen voor binnenshuis, ook de buitenmuur kunt u voorzien van een frisse uitstraling door deze te stucen. Tegenwoordig wordt buitenstuc voornamelijk gebruikt om (een deel van) de stenen te verbergen en zo de gevel een unieke uitstraling te geven. Voor een buitenmuur moet wel een speciaal soort stuc gebruikt worden omdat het bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De stucadoors van Q-plast hebben veel ervaring met stucwerk van verschillende buitengevels in heel Haarlem.

075 612 2350 Prijs opvragen

'Koen denkt mee en was steeds netjes op het afgesproken tijdstip aanwezig. Alles netjes achtergelaten en superstrak resultaat.'
Wim uit Haarlem

Pandomo

pandomo stucwerkPandomo is cementgebonden stuc afkomstig uit Duitsland. Het is een exclusief product met een glanzende, steenachtige uitstraling. De Pandomo stuc is leverbaar in verschillende kleuren waardoor uw muren perfect zullen passen bij de rest van het interieur. Door de structuur van Pandomo stuc is een wand waar pandomo stuc gebruikt is altijd uniek. Het aanbrengen van Pandomo stuc is zeer specialistisch werk, de stucadoors van Q-plast hebben daarom een speciale Pandomo cursus gevolgd.

Betonlook meubelen

Q-plast stucadoors kunnen betonlook meubelen op maat voor u maken. Deze meubelen hebben de robuuste uitstraling van beton zonder dat gewicht een probleem wordt. Door de brede expertise op het gebied van deze meubelen kunnen wij vrijwel alle soorten betonlook meubelen voor u op maat maken.

betoonlook voor        betoonlook na

Betonnen aanrechtblad

De betonlook ziet u tegenwoordig veelvuldig terug in vloeren, trappen en muren. Deze stijlvolle industriële look is ook beschikbaar voor in de keuken. Met een betonnen aanrechtblad creëert u ook in de keuken een authentieke betonlook uitstraling. Een betonnen aanrechtblad is krasbestendig, slijtvast en onderhoudsarm. Wilt u weten hoe een betonnen aanrechtblad er in uw keuken uitziet? Bekijk ons portfolio.

'Netjes gewerkt en echt vakmanschap. Prettige samenwerking.'
Familie Woudema uit Haarlem

Mortex Color

Mortex Color is een waterdicht stucproduct. De wanden krijgen door dit stucwerk een industriële betonlook, dit maakt dit type stuc ideaal om te combineren met onze betonlook meubelen voor een compleet design. Stucen met Mortex Color is een specialistische klus die alleen door gecertificeerde stucadoors gedaan kan worden. Het materiaal moet namelijk afgewerkt worden met was of sealer om verontreiniging te voorkomen.

De ervaring van onze stucadoors in Haarlem

De stucadoors van Q-plast hebben al veel panden in Haarlem mogen voorzien van stucwerk van hoge kwaliteit. Onze specialisten zijn bekend met woningen, bedrijfspanden en verzorgen zelfs het stucwerk in monumentale panden. We kunnen u van dienst zijn voor al uw spuit-, gips- en pleisterwerk. Daarbij maken wij alles saus-en behangklaar. Q-plast maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en gereedschap, zodat we perfect vakmanschap kunnen afleveren. We zorgen ervoor dat het resultaat geheel naar uw wens zal zijn.

Een vrijblijvende offerte voor uw stucwerk

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u andere vragen aan de stucadoor in Haarlem? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Ook kunt u te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Vul hiervoor het onderstaande offerteformulier in.

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum