Stucadoor Beverwijk

 

Voor al het stucadoorswerk in Beverwijk belt u Q-Plast

De vaklieden van stucadoorsbedrijf Q-Plast staan maar wat graag op de steigers in Beverwijk om het stucwerk aan uw woning of bedrijfspand te verzorgen. Door de vele klussen die we al hebben gedaan, zijn onze stucadoors zeer ervaren in het vak en leveren wij stucwerk van hoogstaande kwaliteit. Heeft u stucwerkzaamheden die moeten worden gedaan en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij komen graag op afspraak bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zodoende weet u precies waar u aan begint.

 

Q-Plast, de professionele stucadoor van Beverwijk is te bellen op 075-6122350

Of maak gebruik van het offerteformulier

 

Uw ervaren stucadoor in Beverwijk

Q-plast heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van stucwerk. We hebben al op veel mooie plekken in Beverwijk mogen werken en zijn overal in te zetten: Wijk aan Zee, Meerestein, Oosterwijk of één van de andere wijken.

Stucadoors van Q-plast gaan altijd goed voorbereid te werk. Na een duidelijk plan te hebben opgesteld waarin uw wensen zijn geformuleerd, gebruiken onze stucadoors de materialen die de best mogelijke afwerking van het stucwerk garanderen. De kwaliteit van onze dienst staat immers hoog in het vaandel, wat het eindresultaat weer ten goede komt.

Offerte en contactgegevens

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of wilt u eerst meer informatie over ons bedrijf? Deze en andere vragen kunt u gerust bij ons neerleggen. Via onze website kunt u eenvoudig het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ons altijd bellen als u een stucadoor in Beverwijk en omstreken nodig heeft.

Verlaagd btw-tarief 6%: voor woningen die ouder zijn dan twee jaar mag het stukadoorswerk tegen het verlaagde btw-tarief van 6% worden aangeboden.

 

Betonnen aanrechtblad op maat

Met een betonnen aanrechtblad creëert u eenvoudig een stijlvolle industriële uitstraling in uw keuken. Het betonnen aanrechtblad maken we precies op maat en kan direct over het huidige keukenblad aangebracht worden. Een betonnen aanrechtblad hoeft niet grijs te zijn: we leveren betonnen aanrechtbladen in ruim 68 kleuren. Daardoor is een betonnen aanrechtblad altijd beschikbaar in een kleur die bij uw keuken past. Een betonnen aanrechtblad staat goed bij houten kasten of metalen elementen. Vraag gratis een offerte aan voor een prijsindicatie.

Betonnen aanrechtblad bij een klant uit Beverwijk.

Offerte stucadoor Beverwijk

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum