Stucadoor Assendelft

De stucadoors van Q-plast zijn ook werkzaam voor woningen en bedrijven in Assendelft. Onze stucadoors zijn inzetbaar voor de volgende werkzaamheden:

Voor een betrouwbare en vakkundige stucadoor in Assendelft belt u met Q-plast

075 612 2350

Of maak gebruik van het offerteformulier

De werkzaamheden van onze stucadoors

De meeste mensen denken bij een stucadoor alleen aan iemand die de muur met stucwerk glad kan strijken. Hoewel dit natuurlijk een onderdeel is van de stucwerkzaamheden, kan een moderne stucadoor veel meer voor u betekenen. De ervaren stucadoors van Q-plast maken bijvoorbeeld betonlook meubels op maat. Dit zijn meubels geheel of gedeeltelijk gemaakt van een materiaal dat dezelfde robuuste uitstraling heeft als beton. Het materiaal is alleen vele malen lichter, dit maakt het ideaal voor design meubelen die passen in een modern interieur.

Wonder

Betonnen aanrechtblad: onderhoudsarm en slijtvast

Slijtvast, gemakkelijk in onderhoud en waterdicht: een betonnen aanrechtblad van Q-plast heeft veel voordelen. Daarnaast maken we een betonnen aanrechtblad precies op maat, zodat deze altijd perfect in de keuken past. We maken gebruik van het materiaal Beton Ciré. Deze betonstuc is in maar liefst 68 kleuren beschikbaar. Een betonnen aanrechtblad kan ook direct op het huidige keukenblad aangebracht worden. We geven u graag een gratis prijsindicatie: vraag een offerte aan.

Een betonnen aanrechtblad in een woning aan de Kaaikhof in Assendelft

Ervaren stucadoors in Assendelft

De stucadoors van Q-plast komen graag bij u thuis in Assendelft voor een advies over uw stucwerk. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, neem hiervoor contact op met Q-plast via 075 612 2350 of via onderstaande offerteformulier.

Contact

Naam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres*
Vraag*