Stucadoor Alkmaar

Stucadoorsbedrijf Q-plast is werkzaam in Alkmaar en omgeving. Wij werken voor particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. De stucadoors van Q-plast werken alleen met stuc van hoge kwaliteit, om zo een prachtig eindresultaat te realiseren.

  • Stucwerk voor binnen- als buitenshuis
  • Voor particulieren, aannemers en projectontwikkelaars
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Specialist in luxe vloer- en wandafwerking
  • Stucadoor Q-plast wordt beoordeeld met een 9,1


Bel stucadoor Q-plast voor uw stucadoorsklus in Alkmaar of vraag direct een gratis prijsberekening op:

075 612 2350 Prijs opvragen

 

De diensten van stucadoorsbedrijf Q-plast

stucadoor AlkmaarDe meeste mensen denken bij stucwerk aan het gladde pleisterwerk. Met glad pleisterwerk worden muren en plafonds sausklaar opgeleverd. Onze stucadoors werken alle oneffenheden weg en u krijgt weer gladde muren. Glad pleisterwerk is gemakkelijk over te verven waardoor u snel en eenvoudig de stijl van uw woning kunt wijzigen.

Glad pleisterwerk is echter niet de enige dienst van stucadoorsbedrijf Q-plast. Hieronder beschrijven we enkele andere mogelijkheden.

Projecten in Alkmaar

Meer weten over projecten die wij in Alkmaar hebben uitgevoerd?

Bekijk ons portfolio

Buitengevel stucwerk

stucadoor AlkmaarStucwerk op de buitengevel is belangrijk om de muur tegen verschillende weersomstandigheden te beschermen. Daarnaast is het een goede manier om de uitstraling van het pand te wijzigen zonder dat u hier een grote verbouwing voor hoeft uit te voeren. De prijs voor het stucen van de gevel is afhankelijk van de oppervlakte, van de staat van de muur en van uw wensen. Om deze reden werken wij alleen op offertebasis. Wilt u weten wat dit voor uw gevel betekent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Maatwerk betonlook meubels

stucadoor AlkmaarStucadoorsbedrijf Q-plast maakt betonlook meubels op maat. Deze meubels zijn gemaakt van Beton Ciré en geven het interieur een robuust en strak uiterlijk. Door de lichtgrijze kleur en strakke afwerking zijn de meubels goed te combineren met natuurlijke materialen als riet en hout. Betonlook meubelen worden naadloos opgeleverd. Ze zijn hierdoor zeer hygiënisch; bacteriën en schimmels kunnen zich namelijk niet in de voegen hechten. Daarnaast is het oppervlakte van het meubelstuk makkelijk schoon te maken.

Spachtelputz

Spachtelputz stucwerk laat een korrelige structuur achter op de wand of het plafond. Het grote voordeel van spachtelputz is dat het leverbaar is in allerlei kleuren. Om de spachtelputz te kleuren, mengen onze stucadoors een speciaal kleurpigment door de stuc heen. Dit kleurpigment kunnen wij leveren in elke gewenste kleur. Doordat we de kleur door de stuc heen mengen, wordt de wand ook door en door gekleurd. De gekleurde muur kan dus tegen een stootje; beschadigingen zijn nauwelijks zichtbaar. Wanneer u na een tijdje toe bent aan een nieuwe kleur op de muur of het plafond, dan is dit geen probleem. Spachtelputz stucwerk is gemakkelijk over te schilderen.

075 612 2350 Prijs opvragen

Pandomo

stucadoor AlkmaarHet uit mineralen opgebouwde Pandomo is een exclusief stucproduct. Door Pandomo te gebruiken krijgen uw wanden of plafonds een industrieel en robuust uiterlijk. Pandomo stucwerk staat ook wel bekend als betonlook. Dit komt deels door de hardheid van het stucwerk en deels door de standaard grijze uitstraling. Pandomo stuc kan echter in elke kleur aangebracht worden. De ervaren stucadoors van Q-plast helpen u graag bij uw keuze.

Mortex Color

Mortex Color is een waterdichte sierpleister. Dit type stucwerk is hierdoor zeer populair in badkamers, wc’s, doucheruimtes en zwembaden. Het materiaal is schimmelwerend en er kan naadloos gestuct worden. Bijkomend voordeel is dat het over de bestaande tegels aangebracht kan worden.

'Keurig werk geleverd en steeds helder en vriendelijk in communicatie. Bedankt Koen!'
Familie Verdoornt uit Alkmaar

Betonnen aanrechtblad voor een robuuste uitstraling

Sinds een aantal jaar zien we de betonlook steeds vaker in de keuken terugkomen. Een manier om eenvoudig een industriële uitstraling in uw keuken te creëren, is door het aanbrengen van betonnen aanrechtblad. Soms kan een betonnen aanrechtblad direct over het huidige keukenblad worden aangebracht. Een betonnen aanrechtblad biedt vele voordelen: dit aanrechtblad is slijtvast, onderhoudsarm en vloeistofdicht. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het aanrechtblad eenvoudig te reinigen is.

In een woning aan de Zijperstraat in Alkmaar hebben we dit betonnen aanrechtblad aangebracht.

Maak kennis met de stucadoors van Q-plast

Stucadoorsbedrijf Q-plast heeft een video gemaakt, zodat u kennis kunt maken met ons bedrijf. In de video komt ons portfolio aan bod en tonen we de mogelijkheden van ons stucwerk.

Offerte stucadoor Alkmaar

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum