Betonnen meubels Haarlem

Betonnen meubels Haarlem Betonnen meubels Haarlem Betonnen meubels Haarlem Betonnen meubels Haarlem

Als het gaat om betonnen meubels voor u in Haarlem is er meer mogelijk dan u misschien denkt. Iedereen beschikt graag over een interieur dat uniek is. Ook buiten in de tuin of op het terras geldt dat passende meubels onderscheidend kunnen zijn. Er zijn veel manieren om dit te bereiken. Maar tegenwoordig staan u meer mogelijkheden open dan de meeste mensen zich beseffen. De nieuwste trend die we nu zien is die van betonlook. Ook al is het een trend, we kunnen met zekerheid zeggen dat deze stijl de komende jaren populair blijft. Betonlook is breed toepasbaar en gaat gepaard met esthetische en praktische voordelen. En diezelfde voordelen gelden ook als het gaat om betonnen meubels voor u in Haarlem. Tenminste, als u deze door ons laat realiseren.

Q-Plast

Wij bestaan al sinds 2007, maar onze ervaring als stukadoorsbedrijf gaat al ruim 20 jaar terug. In de jaren dat we actief zijn hebben we onze dienstverlening uitgebreid met betrekking tot betonlook. Vanuit de vele toepassingen die wij u bieden behoren maatwerk meubels ook tot de mogelijkheden.

Betonnen meubels, maatwerk speciaal voor u in Haarlem

Het mooie aan ons aanbod aan betonnen meubels voor u in Haarlem is dat er zeer veel mogelijk is. Gemaakt met behulp van Beton Ciré gaat het hier om artikelen die volledig naar uw smaak te maken zijn. U bent zeker niet gebonden aan een grijze kleur. Betonlook staat bekend om de strakke, industriële stijl en feel. Deze stijl blijft bewaard, ondanks dat u de keuze heeft uit maar liefst 68 kleuren. Dit betekent dat de betonnen meubels voor u in Haarlem zijn af te stemmen op uw interieur. Zoals gezegd heeft u niet alleen de keuze voor allerlei kleuren, maar ook zeer veel verschillende uitvoeringen. Voor buiten en binnen weten wij de mooiste meubelstukken voor u te maken.

Beton Ciré is toepasbaar op verschillende ondergronden. U kunt denken aan gips, hout of oud tegelwerk. Als het gaat om betonnen meubels voor u in Haarlem, dan wordt het toegepast op watervast multiplex. Zo blijven de meubels licht en zijn ze makkelijk te verplaatsen.

Kwaliteit van A tot Z

Vanuit onze dienstverlening bieden wij u alles om uw betonnen meubels in Haarlem te realiseren. Wij bieden u waar maatwerk en kwaliteit in ieder opzicht. Zo maken we gebruik van topmerken, zoals Nova Color en Beal Mortex. Op de website staan al zeer veel voorbeelden van afgeronde projecten die ter inspiratie kunnen dienen. Omdat uw wensen sterk kunnen verschillen van een ander nemen we de tijd om deze duidelijk te krijgen. Er is zeer veel mogelijk en wij bespreken dit graag met u.

De meubels die wij voor u maken leveren we gratis bij u thuis af.

Neem contact op voor meer informatie.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl