Betonnen meubels Alkmaar

Betonnen meubels Alkmaar Betonnen meubels Alkmaar Betonnen meubels Alkmaar Betonnen meubels Alkmaar

Bent u al bekend met de voordelen van betonnen meubels voor in Alkmaar? Het is geen verrassing dat u over een interieur wilt beschikken dat past bij uw smaak. En ook buiten wilt u beschikken over mooie en sterke meubels die uniek zijn voor u. Tegenwoordig heeft u dan ook de nodige mogelijkheden als het gaat om meubelstukken. Maar waarom zou u niet de keuze maken voor de laatste trend? Ook al gaat het hier om veel meer dan een trend alleen. Betonlook zien we steeds vaker terug in onder andere woningen. Maar de brede toepasbaarheid zorgt ervoor dat dit materiaal ook zeer geschikt is voor betonnen meubels voor u in Alkmaar. Het staat garant voor een prachtig uiterlijk, maar gaat ook gepaard met zeer sterke praktische voordelen. Als het dan gaat om maatwerk voor deze meubelstukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Q-Plast

Wij bestaan al sinds 2007, waarbij de ervaring die we hebben al ruim 20 jaar teruggaat. In deze jaren hebben we ook de ervaring en deskundigheid opgedaan om ook maatmeubels voor u te maken. Dit is een bewezen vaardigheid die u terug kunt zien in onze portfolio.

Welke betonnen meubels zoekt u in Alkmaar?

Betonnen meubels in Alkmaar worden gemaakt van Beton Ciré. Dit materiaal kan op zeer veel oppervlaktes worden aangebracht. Denk hierbij aan hout, beton of oude tegels. Als het gaat om betonnen meubels voor u in Alkmaar, dan maken we gebruik van watervast mulitplex. Dit betekent dat de meubels de stoere en industriële uitstraling krijgen van betonlook. Maar ze blijven licht genoeg om makkelijk te verplaatsen. Deze meubels zijn watervast, duurzaam en zeer sterk. Ook de meubels die gemaakt zijn van Beton Ciré zullen zeer lang meegaan. Het materiaal is waterdicht, dus eenvoudig te reinigen.

Het gaat hier per definitie om maatwerk. U heeft dus zeer veel mogelijkheden om de meubels af te stemmen op uw wensen. Dit geldt ook voor de kleuren. U bent zeker niet gebonden aan grijs. Sterker nog, er zijn 68 verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Wij nemen de tijd om samen met u te achterhalen welke betonnen meubels u in Alkmaar wilt laten realiseren.

Producten waar u zeer lang van zal genieten

Bij Q-Plast staan we voor kwaliteit en een goede service. Zo maken we uitsluitend gebruik van topmerken, zoals Nova Color of Beal Mortex. Als wij uw betonnen meubels in Alkmaar hebben gemaakt, dan leveren wij deze gratis bij u thuis af. We hebben op de website al de nodige voorbeelden staan van afgeronde projecten. Dit is een goede manier om inspiratie op te doen. Het spreekt voor zich, maar u kunt bij ons terecht om uitgebreid uw wensen te bespreken. Het gaat tenslotte om maatwerk.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl