Betonnen aanrechtblad Purmerend

Betonnen aanrechtblad Purmerend Betonnen aanrechtblad Purmerend Betonnen aanrechtblad Purmerend Betonnen aanrechtblad Purmerend

Gaat u ook de kwaliteiten van een betonnen aanrechtblad in Purmerend ontdekken? De keuken is een van de meest belangrijke ruimtes van een woning. Voor sommige mensen zelfs de belangrijkste. Niet verbazend besteden we dan ook zeer veel tijd en aandacht aan deze ruimte. Het is een plek die inmiddels voor veel meer dient dan alleen het koken en het eten. Hier komt u samen met vrienden en familie. Dat u er dan zeker van wilt zijn dat de keuken aan uw wensen voldoet is niet verbazingwekkend. Wat ook niet verbazingwekkend is, is dat de nieuwste trend in het interieur ook geschikt is voor de keuken. Een betonlook staat prachtig en geeft ook zeer veel praktische voordelen. En dankzij onze dienstverlening kunt u nu ook genieten van een betonnen aanrechtblad in Purmerend.

Q-Plast

Wij bestaan als bedrijf sinds 2007, we beschikken echter over ruim 20 jaar aan ervaring als stukadoorsbedrijf. We houden ons dan ook al een zeer lange tijd bezig met Beton Ciré. We mogen ons dan ook een expert noemen als het gaat om de betonlook. Ook uw wensen weten wij tot een realiteit te maken.

Ook genieten van een betonnen aanrechtblad in Purmerend

Het is niet verbazingwekkend dat de betonlook zo populair is geworden. Ook een betonnen aanrechtblad voor u in Purmerend ziet er prachtig uit. Omdat dit met de hand wordt aangelegd heeft ieder blad een eigen tekening. Het is volkomen uniek dus. De betonlook kan het beste omschreven worden als stoer, robuust en industrieel. Maar u bent zeker niet gebonden aan de kleur grijs, ook al gaat het om beton. Sterker nog, bij ons heeft u de keuze uit 68 kleuren. Een aanbod dat wij u onder andere kunnen doen omdat wij uitsluitend gebruikmaken van de beste merken. Hierbij kunt u denken aan Nova Color of Beal Mortex. De voordelen van een betonnen aanrechtblad in Purmerend gaan verder dan alleen het prachtige uiterlijk.

Een betonnen aanrechtblad voor u in Purmerend is zeer sterk en duurzaam. Het gaat dan ook vele jaren mee en kan tegen een stootje. Daar komt bij dat het materiaal zorgt voor een waterdicht en naadloos resultaat. Ideaal voor in de keuken, makkelijk te reinigen en hygiënisch. Het gaat hier om maatwerk, dus de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

In onze portfolio kunt u een goed beeld krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn uw adres als het gaat om een betonnen aanrechtblad in Purmerend. Maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen. Welke dienst of diensten wij ook voor u mogen aanpakken, u kunt altijd een goede service verwachten. Zo leveren wij altijd schoon op en houden we ook tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk rekening met u.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl