Betonnen aanrechtblad Haarlem

Betonnen aanrechtblad Haarlem Betonnen aanrechtblad Haarlem Betonnen aanrechtblad Haarlem Betonnen aanrechtblad Haarlem

Overweegt u een betonnen aanrechtblad in Haarlem? We besteden de nodige tijd aan onze woning en het interieur. De keuken mag daarin niet vergeten worden. De keuken is een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste ruimtes van iedere woning. Deze kamer is natuurlijk veel meer dan alleen een plek om eten te bereiden. We besteden er de nodige tijd. En of we er nu in werkzaam zijn of tijd doorbrengen met vrienden en familie, we willen een prachtige keuken. De manier om dit te bereiken en het uiterlijk met de praktische kant te combineren is met Beton Ciré. De toepassing van dit materiaal staat voor een stijl die bekend staat als de betonlook. Een stijl die steeds populairder wordt, om goede redenen. En ook u kunt dankzij onze dienstverlening genieten van een betonnen aanrechtblad in Haarlem.

Q-Plast

Als bedrijf bestaan wij al sinds 2007. We beschikken echter over 20 jaar ervaring als het gaat om stukadoorswerkzaamheden. Sinds de opkomst van de betonlook houden wij ons hiermee bezig. We beschikken dan ook over alle kennis om dit materiaal op diverse wijzen toe te passen. Wij bieden maatwerk, waarbij we ook uw wensen waar kunnen maken.

Een betonnen aanrechtblad naar uw smaak in Haarlem

De reden dat Beton Ciré zo populair is heeft voor een groot deel te maken met het uiterlijk. Betonlook heeft een onmiskenbare uitstraling die eigenlijk nergens misstaat. Het wordt met de hand aangebracht. Dit betekent dat ieder betonnen aanrechtblad voor u in Haarlem een eigen tekening heeft. Volkomen uniek dus. Ook al gaat het om beton bent u niet gebonden aan de kleur grijs. Sterker nog, u kunt kiezen uit 68 kleuren. Zo is er voor iedere keuken en iedere smaak meer dan genoeg keuze. Doordat wij uitsluitend topkwaliteit aanbieden maken we alleen gebruik van de beste merken. U kunt hierbij denken aan Nova Color of bijvoorbeeld Beal Mortex. De voordelen die u mag verwachten bij een betonnen aanrechtblad voor in Haarlem gaan verder dan het uiterlijk alleen.

Een betonnen aanrechtblad voor in Haarlem is waterdicht en naadloos. Dit betekent dat het blad zeer geschikt is voor de keuken en makkelijk te reinigen is. Dit materiaal is sterk en duurzaam en kan tegen een stootje. U zult er dan ook zeer veel jaren plezier van hebben.

Ook aan uw wensen weten wij te voldoen

Ook een betonnen aanrechtblad voor u in Haarlem is maatwerk. Wij vinden het zeer belangrijk dat u meer dan tevreden zult zijn. Daarom zorgen we ervoor dat uw wensen een werkelijkheid zullen worden. We nemen de tijd om uw wensen duidelijk te krijgen. Ook tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden houden we zoveel mogelijk rekening met u. Wij leveren altijd schoon op.

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. We maken waar wat we beloven. Hoe kunnen we u helpen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl