Betonnen aanrechtblad

"Op maat gemaakt aanrechtblad van beton: leverbaar in ruim 68 kleuren."

Een betonnen aanrechtblad is bepalend voor de sfeer die een keuken uitstraalt. Met een aanrechtblad creëert u eenvoudig een robuuste betonlook in uw keuken.

We plaatsen het betonnen keukenblad indien gewenst direct over een bestaand aanrechtblad. Dit stelt u in staat om de keuken met een beperkt budget alsnog een stijlvolle betonnen uitstraling te geven.

Voordelen van een betonnen aanrechtblad:

  • Kras- en slijtvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • Beschikbaar in ruim 68 kleuren
  • Volledig op maat gemaakt
  • Voor binnen én buiten

Creëer een industriele look met een keukenblad van beton

We leveren betonnen aanrechtbladen in:

De betonlook heeft in de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Inmiddels hebben we al vele betonlook aanrechtbladen geplaatst in:

Een betonnen aanrechtblad is leverbaar in ruim 68 kleuren, waaronder:

Prijs van betonnen keukenblad

We bepalen de prijs van het betonnen aanrechtblad aan de hand van het oppervlakte, type materiaal en de kleur. Aangezien de prijs van een betonnen aanrechtblad van veel factoren afhankelijk is, zijn we niet in staat om vooraf een prijs te geven. Wilt u een offerte op maat? We geven u graag een gratis prijsindicatie:

Bel direct 075 6122350 Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hoe wordt een betonnen aanrechtblad gemaakt?

Betonnen aanrechtbladen lijken zwaar maar wegen niet zo veel, doordat er slechts een dunne laag beton ciré over een houten MDF plaat wordt aangebracht. We maken het betonnen aanrechtblad op maat, zodat hij perfect in uw nieuwe keuken past. Daarnaast is het mogelijk om een betonnen aanrechtblad direct over een bestaand aanrechtblad aan te brengen. Daardoor geeft u uw keuken in een handomdraai een compleet nieuwe look.

Betonnen aanrechtblad op maat laten maken

Q-plast is gespecialiseerd in betonlook design: we zijn al jaren de specialist op het gebied van betonlook badkamers, keukens en betonlook meubels op maat. In overleg bespreken we de mogelijkheden en stellen we een vrijblijvende offerte op, zodat u direct inzicht heeft in de kosten.

Wilt u meer informatie over onze betonnen aanrechtbladen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Naam*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres*
Vraag*