Betonlook muur Zaandam

Betonlook muur Zaandam Betonlook muur Zaandam Betonlook muur Zaandam Betonlook muur Zaandam

Maak ook de keuze voor een betonlook op de muur voor in Zaandam. Dat u qua afwerking veel keuze heeft als het gaat om uw muren en plafonds zal u niet verbazen. Tegenwoordig staan u meerdere materialen en technieken ter beschikking als het hierop aankomt. Wat echter nu helemaal een trend is en waarschijnlijk ook zal blijven is betonlook. Deze vorm van afwerking kan op meerdere manieren worden toegepast. Betonlook voor op de muur bij u in Zaandam hoort daar natuurlijk bij. Het is echter wel een materiaal dat de juiste techniek vereist om goed toegepast te worden. Het gaat hier in principe om stucwerk dat jaren meegaat. De juiste partner die dit voor u toepast kan dan zeer veel opleveren. Die partner zijn wij.

Q-Plast

Bij ons kunt u terecht voor een brede dienstverlening als het gaat om stucwerk. Sinds enkele jaren houden wij ons ook actief bezig met betonlook. Deze moderne vorm van stucwerk biedt u zeer veel voordelen. Voordelen die wij voor u waar weten te maken. Ook aan uw wensen weten wij te voldoen.

Een prachtige betonlook voor op de muur bij u in Zaandam

Veel mensen realiseren zich niet hoeveel mogelijkheden ze hebben. Als het gaat om een betonlook op de muur voor in Zaandam bieden wij u alle keuze. Zo zijn vrijwel alle kleuren mogelijk. Omdat het materiaal met de hand wordt toegepast levert dit iedere keer een uniek resultaat op. Maatwerk dat volledig uniek voor u gemaakt is. Om er zeker van te zijn dat wij u altijd de beste kwaliteit leveren bieden we meerdere topmerken aan. U kunt denken aan Pandomo, maar ook Nova Color en Beal Mortex behoren tot uw opties. Samen met u bespreken we welke merken en mogelijkheden het beste bij u passen.

Het mooie aan betonlook voor op de muur is in Zaandam is dat het geschikt is voor iedere ruimte. Het gaat tenslotte om een materiaal dat naadloos en waterdicht is. Dus ook in de badkamer of keuken kunt u genieten van een betonlook op de muur in Zaandam. Meer dus dan alleen een prachtige afwerking, maar een resultaat waar u zeer lang plezier van zal hebben. Betonlook staat voor een afwerking die sterk is en zeer weinig onderhoud vraagt.

Ook voor u staan we klaar

Met 20 jaar ervaring weten wij uw wensen tot een werkelijkheid te maken. U kunt bij ons terecht voor een betonlook op de muur in Zaandam. Maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Ook overig stucwerk pakken wij voor u op. Wij maken zelfs meubels van betonlook materiaal voor buiten en binnen.

Wij houden ons aan onze afspraken en dragen zorg voor een schone oplevering. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl