Betonlook meubels op maat: stijlvolle meubelen

De stucadoors van Q-plast maken betonlook meubels volledig naar uw wensen. Deze meubelen hebben de robuuste uitstraling van beton, maar zijn niet zwaar en kunnen daardoor nog verplaatst worden. Door de brede expertise op het gebied van deze meubelen kunnen wij vrijwel alle soorten betonlook meubelen voor u op maat maken.

  • Moderne industriële uitstraling
  • Volledig maatwerk mogelijk
  • Betonlook meubels gratis bij u thuis afgeleverd
  • Meubels voor binnen en buiten

De stucadoors van Q-plast denken graag met u mee over de mogelijkheden van betonlook voor uw meubels. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze stucadoors via 06 4438 4338 of info@q-plast.nl.

Vraag direct een gratis offerte aan

Stijlvolle meubels van Beton Cire

De betonlook meubels van Q-plast worden gemaakt met behulp van Beton Ciré. Deze betonstuc is zeer sterk, slijtvast en volledig waterdicht. Het materiaal kan aangebracht worden op gladde ondergronden als gips, hout, beton of oud tegelwerk. Bij op maat gemaakte meubels wordt de Beton Ciré aangebracht op watervast multiplex. De meubels krijgen de industriële uitstraling door het beton en zijn door het lichte multiplex nog goed te verplaatsen.

Betonlook meubels in kleur

Betonlook meubels hoeven niet per definitie grijs te zijn. Onze vakmensen kunnen de Beton Ciré voorzien van elke gewenste kleur. De structuur van het Beton Ciré blijft wel behouden. Zo kunt u de kleur van de meubels aanpassen aan de stijl van uw interieur zonder daarbij de strakke, industriële look en feel van beton te verliezen. U heeft de keuze uit maar liefst 68 verschillende kleuren. Neem vrijblijvend contact op met Q-plast om te bekijken welk betonlook design het beste binnen uw interieur past.

Vraag direct een gratis offerte aan

Eerder gemaakte betonlook meubelen

Q-plast heeft al vele betonlook meubelen op maat gemaakt. Hieronder ziet u een overzicht van de eerder opgeleverde meubels.

Betonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maatBetonlook meubels op maat

Betonlook meubels op maat laten maken

Q-plast denkt graag met u mee over het betonlook design van uw meubelen. Na overleg wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld, zodat u inzicht krijgt in de kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie: wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 4438 4338 en per mail via info@q-plast.nl. Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

Aanhef*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Oppervlakte
Werkzaamheden
Datum