Betonlook badkamer Zaandam

Betonlook badkamer Zaandam Betonlook badkamer Zaandam Betonlook badkamer Zaandam Betonlook badkamer Zaandam

Waarom zou u niet de keuze maken voor een betonlook in de badkamer in Zaandam? Wie droomt er niet van een badkamer die in alle opzichten voldoet aan de persoonlijke voorkeuren? U heeft tegenwoordig zeer veel keuze als het gaat om deze ruimte. Het nodige aan sanitair, meubels en toebehoren staat u ter beschikking om uit te kiezen. Maar u heeft ook de mogelijkheid om de wanden en vloeren een prachtige afwerking te geven. Want de inmiddels zeer populaire betonlook is zeer geschikt om gebruikt te worden in de badkamer. Het enige wat u nodig heeft is een partner die in dit opzicht al uw wensen kan waarmaken. Die partner zijn wij.

Q-Plast

Wij bestaan sinds 2007, maar we beschikken over ruim 20 jaar aan ervaring. Als stukadoorsbedrijf konden we er niet omheen. Beton Ciré en de toepassingen ervan hebben we vanaf het begin opgenomen in onze dienstverlening. We beschikken dan ook over de expertise en ervaring die nodig zijn om een betonlook naar uw wensen te realiseren. Wij bieden u zeer veel mogelijkheden als het hierom gaat. Eén ding is altijd zeker, we werken altijd naar uw wensen.

Een prachtige betonlook voor uw badkamer in Zaandam

De meest voor de hand liggende reden waarom Beton Ciré zo populair is, is het uiterlijk. Ook een betonlook voor uw badkamer in Zaandam staat prachtig. Wij geven u dan ook zeer veel mogelijkheden in het te behalen uiterlijk. Betoonlook is een stijl die goed gecombineerd kan worden met andere stucwerkzaamheden. Zo kunnen wij ook delen voor u betegelen. De vele combinaties en mogelijkheden zijn te groot om op te noemen. Een betonlook voor uw badkamer in Zaandam kan dan ook in zeer veel kleuren worden aangeboden. Sterker nog, wij kunnen u de keuze geven uit maar liefst 68 kleuren. Dit heeft er onder andere mee te maken dat wij de aanbieder zijn van topmerken. U kunt hierbij denken aan Color Nova of Beal Mortex.

Er is nog een goede reden waarom betonlook voor uw badkamer in Zaandam een goed idee is. Dit heeft te maken met de praktische kant. Het gebruikte materiaal voor uw betonlook badkamer in Zaandam is sterk en duurzaam. Het kan dus tegen een stootje. Daarnaast is het waterdicht en naadloos. Dit is natuurlijk ideaal voor deze ruimte. Het is makkelijk schoon te maken en hygiënisch.

Maatwerk, uw wensen staan voorop

Ook als het gaat om een betonlook badkamer voor u in Zaandam kunt u maatwerk van ons verwachten. Wij werken naar aanleiding van uw wensen. We zorgen er dan ook voor dat we deze duidelijk hebben. Met andere woorden nemen we de tijd voor u en zorgen we ervoor dat u gehoord wordt. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. Wij zorgen er daarnaast voor dat we altijd schoon opleveren.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, ook voor een vrijblijvende offerte.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl