Betonlook badkamer Haarlem

Betonlook badkamer Haarlem Betonlook badkamer Haarlem Betonlook badkamer Haarlem Betonlook badkamer Haarlem

Ook u kunt genieten van een prachtige betonlook in de badkamer in Haarlem. Deze stijl wordt met de dag populairder en om goede redenen. Een ervan is de brede toepasbaarheid. De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Het is een plek waar u tot rust kan komen en even een moment voor uzelf kan hebben. Het is dan ook niet verbazend dat steeds meer mensen de nodige tijd en energie in deze ruimte steken. U heeft dan ook meer dan genoeg keuze aan sanitair, meubels en toebehoren. Maar ook de wanden zijn van groot belang. En dankzij Beton Ciré kunt u genieten van een prachtige badkamer die u ook sterke praktische voordelen geeft. Het enige dat u nodig heeft is de juiste partner die dit voor u realiseert. Die partner zijn wij.

Q-Plast

Met ruim 20 jaar aan ervaring zijn wij een expert als het gaat om Beton Ciré. Zo weten wij u het aanbod te geven aan de beste producten en natuurlijk een ijzersterke verwerking daarvan. Eén ding is echter altijd hetzelfde, uw wensen staan bij ons altijd voorop.

Het aanbod voor een betonlook voor uw badkamer in Haarlem

Er zijn meerdere redenen waarom een betonlook voor de badkamer in Haarlem een goed idee is. Misschien de meest voor de hand liggende is het uiterlijk. De betonlook-stijl kan het beste omschreven worden als robuust, stoer en industrieel. Maar eenduidig kan het zeker niet genoemd worden. De toepasbaarheid is breed, en natuurlijk kan het gecombineerd worden met andere stukadoorswerkzaamheden. Het gaat tenslotte om uw wensen. Ook al gaat het hier om beton bent u niet gebonden aan de kleur grijs. Sterker nog wij bieden u meer dan 60 kleuren aan. Zo is er voor iedereen de juiste betonlook badkamer in Haarlem te realiseren. Samen met u wordt uw ideale stijl gerealiseerd. Maar er zijn ook goede praktische redenen te bedenken voor een betonlook badkamer in Haarlem.

Het gebruikte materiaal is waterdicht. Wij zorgen er daarnaast voor dat het eindresultaat naadloos zal zijn. Dit betekent dat de betonlook badkamer in Haarlem goed en makkelijk te reinigen zal zijn. Daarnaast hebben we het hier over een zeer sterk en duurzaam materiaal. U zult er dus de nodige jaren van genieten. Maakt u de ook de keuze voor Beton Ciré en de voordelen die het kent?

Wij werken naar uw tevredenheid

Als de expert als het gaat om Beton Ciré bieden wij u niet alleen de beste toepassing van dit materiaal. Ook de keuze in materialen zelf is bij ons gebonden aan hoge kwaliteitseisen. Wij maken gebruik van topmerken als Nova Color, Pandomo en Beal Mortex. Uiteraard nemen we de tijd om samen met u door de mogelijkheden heen te lopen. Uw tevredenheid is ons doel.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl