new logonew logo

over ons

Q-plast beschikt over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van stucwerk, u bent dan ook verzekerd van vakmanschap. Wij zijn een stucadoorsbedrijf gevestigd in Koog aan de Zaan en al 15 jaar de stucadoor van Zaandam en omstreken.

Wij staan garant voor hoogwaardige wand- en plafondafwerking, zowel binnen- als buitenshuis. Q-Plast biedt u een zeer divers aanbod aan sierpleisterwerk zoals spachtelputz, betonlook meubels, geschuurde en gladde plafonds, lijsten en ornamenten en ook voor de decoratieve pleisters zoals pandomo, tadelakt, kalkpleister en leem kunt u bij ons terecht.
De diensten in ons bedrijf
zijn onderverdeeld verschillende categorieën:

01

Betonlook meubels

02

Betonlook badkamers

03

Betonlook muur

50

Afgeronde Projecten

+

Renovaties

Wat maakt Q-plast?

01
Betonnen 
Aanrechtblad
02
Betonlook
Meubels
03
Betonlook 
Badkamers
04
Betonlook
Vloeren

Betonnen aanrechtblad

Op maat gemaakt aanrechtblad van beton: in ruim 68 kleuren. Een betonnen aanrechtblad is bepalend voor de sfeer die een keuken uitstraalt. Met een aanrechtblad creëert u eenvoudig een robuuste betonlook in uw keuken. We plaatsen het betonnen keukenblad indien gewenst direct over een bestaand aanrechtblad. Zo kunt u met een relatief kleine ingreep u keuken een nieuwe en stijlvolle uitstraling te geven.

• Beschikbaar in ruim 68 kleuren
• Volledig op maat gemaakt
• Voor binnen én buiten

Hoe wordt het gemaakt?

Betonnen aanrechtbladen lijken zwaar maar wegen niet zo veel, doordat er slechts een dunne laag beton ciré over een houten MDF plaat wordt aangebracht. We maken het betonnen aanrechtblad op maat, zodat hij perfect in uw nieuwe keuken past. Daarnaast is het mogelijk om een betonnen aanrechtblad direct over een bestaand aanrechtblad aan te brengen. Daardoor geeft u uw keuken in een handomdraai een compleet nieuwe look.

  • Betonnen aanrechtblad

Betonlook meubels

De betonlook meubels van Q-plast worden gemaakt met behulp van Beton Ciré. Deze betonstuc is zeer sterk, slijtvast en waterdicht. Het materiaal kan aangebracht worden op gladde ondergronden als gips, hout, beton of oud tegelwerk. De meubels krijgen de industriële uitstraling door het beton en zijn door het lichte multiplex nog goed te verplaatsen. Betonlook meubels hoeven niet per definitie grijs te zijn. Onze vakmensen kunnen de Beton Ciré voorzien van elke gewenste kleur. De structuur van het Beton Ciré blijft wel behouden. Zo kunt u de kleur van de meubels aanpassen aan de stijl van uw interieur zonder daarbij de strakke, industriële look en feel van beton te verliezen. U heeft de keuze uit maar liefst 68 verschillende kleuren.

Voordelen van betonlook meubels

  • Moderne industriële uitstraling
  • Volledig maatwerk mogelijk
  • Betonlook meubels gratis bij u thuis afgeleverd
  • Meubels voor binnen en buiten

Betonlook badkamers

Ook u kunt genieten van een prachtige betonlook in de badkamer. Deze stijl wordt met de dag populairder en om goede redenen. Een ervan is de brede toepasbaarheid. De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Het is een plek waar u tot rust kan komen en even een moment voor uzelf kan hebben. Het is dan ook niet verbazend dat steeds meer mensen de nodige tijd en energie in deze ruimte steken. U heeft dan ook meer dan genoeg keuze aan sanitair, meubels en toebehoren. Maar ook de wanden zijn van groot belang. En dankzij Beton Ciré kunt u genieten van een prachtige badkamer die u ook sterke praktische voordelen geeft. Het enige dat u nodig heeft is de juiste partner die dit voor u realiseert. Die partner zijn wij.

  • Betonlook badkamers
  • Betonlook sanitair

Betonlook vloer

Op zoek naar een naadloze Beton vloer? Dankzij onze diverse beton producten kunnen wij een geheel unieke en exclusieve beton vloer creëren voor zowel binnen als buiten. Wij werken onder andere met bekende product van Novacolor wall2floor. De vloeren zijn waterbestendig en dus ook geschikt voor de natte ruimte. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud. Vanwege de vele verschillende kleuren, technieken en applicatie kunnen wij uw vloer volledig naar wens maken.

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij hoe we ook aan uw wensen moeten voldoen. Wij leveren niet alleen topkwaliteit in ons werk, ook de service is in uw voordeel. Wij leveren altijd schoon op, zodat u direct kan genieten van het resultaat. Wij rekenen geen voorrijkosten en geven u een vrijblijvende offerte.